Değerler Eğitimi

         Mimar Sinan İlkokulu Ailesi olarak,değişen dünya ve Türkiye şartlarına bizler de ayak uydurmaya çalışırken,yenilikleri ve gelişmeleri yakinen takip etmeye,teknolojik imkanlardan faydalanmaya,iyiörnekleri okulumuzda uygulamaya gayret göstermekteyiz.Tüm bunları yaparken en önemlisi ve her şeyden önemlisi tecrübeli öğretmenlerimizin deneyimleri ile biz yöneticilerin dinamizmini bir araya getirerek başarılı olmayı hedeflemekteyiz.

 


     Mimar Sinan İlkokulu olarak önceliklerimizden birisi de geçmişimize değer vererek geleceğimize daha güvenle bakabilmek ve ışık tutabilmektir.Bunu yaparken de amacımız,değerlerimizi öne çıkarmak ve yaşam tarzı haline getirebilmektir.

     Hayatı yaşanılacak kılan.omuzlarımızdaki bütün yükleri hafifleten,bizleri biz yapan değerlerimiz : Sevgi,saygı,doğruluk,dürüstlük,merhamet,yardımlaşma,disiplin,vefa,anlayış,hoşgörü...

     Öğrencilerimize bu değerlerin gerçek anlamlarının öğretildiği,değerlerimize sahip çıkılması için en iyi imkanların tanındığı,öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin bu değerleri hatırlaması ve hayat geçirmesi için her türlü fedakarlığı esirgemeden gösterdiği bir mekandır okulumuz.

     Bu değerlere sahip çıkacak gençlik;televizyon başında saatlerini harcayan,bilgisayar oyunlarında vaktini geçiren gençlik olmamalıdır.

     Yaşamanın anlamının okumak olduğunu anlayan nice güzel nesillerin,bu güzide mekanlarda yetişmesi en büyük isteğimiz ve gayretimizdir.

          

                                                                                                                                                                                                       Ufuk AYDIN

                                                                                                                                                                                            Mimar Sinan İlkokulu Müdürü



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 5  kişi beğendi