KADROMUZ

Ali SERTER - Okul Müdürü

                1975 yılında Antalya ili Kaş ilçesi Bezirgan Köyünde doğdu. İlkokulu Kalkan Mustafa Kocakaya İlkokulunda, Ortaokulu Kalkan Süleyman Yılmaz Ortaokulunda, liseyi Antalya Lisesinde tamamladı.

            Karadeniz Teknik Üniversitesinde lisans eğitimini, Yeditepe Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü bitirdi. Şu anda da İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü birinci sınıf öğrencisi.

            Mardin İli Derik İlçesi, Ilıca Köyü İlkokulunda öğretmen olarak başladığı meslek hayatına, Bağcılar Münir Nurettin Selçuk İlkokulunda öğretmen olarak devam ettikten sonra; Bağcılar Dr. Cemil ve Fevziye Özkaya İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı; Bağcılar Fatih İlköğretim Okulunda, Arnavutköy Ahmet Yesevi İlkokulunda ve Bahçelievler Şirinevler Mehmet Şen İlkokulnda okul müdürlüğü görevlerinin ardından 02/08/2023 tarihinden itibaren Bakırköy Mimar Sinan İlkokulu Müdürü olarak görev yapmaktadır.

            “Sesin Soluğum” adı altında bir şiir kitabı ve “Kriz Yönetiminin İletişim Açısından Değerlendirilmesi” adı altında makalesi bulunmaktadır.